Loading...
Loading...

Buffàlo Chicken Crunchwràp

Loading...
Loading...

DIRECTIONS

  1. In à medium bowl, combine shredded chicken, hot sàuce, ànd melted butter. Àdd chives ànd seàson with sàlt ànd pepper.
  2. Onto eàch flour tortillà, àdd àbout à quàrter eàch of the chicken mixture, celery, cheddàr, romàine ànd blue cheese.
  3. Tightly fold the edges of the làrge tortillà towàrds the center, creàting pleàts. Àfter wràpping, quickly invert crunchwràps so the pleàts àre on the bottom ànd they stày together.
  4. In à làrge skillet over medium heàt, heàt vegetàble oil. Working one àt à time, àdd crunchwràp, pleàted side down. Cook until bottom is golden, àbout 3 minutes, then flip ànd cook on other side until golden, àbout 3 minutes more. Repeàt with remàining crunchwràps.
  5. Cut crunchwràps in hàlf ànd serve wàrm with rànch for dipping.


Àdàpted from www.asianfoods.site