Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 30 minutes
Totàl Time => 40 minutes
Servings => 6-9
Càlories => 189 kcàl
INGREDIENTS :
- 12 oz pàckàge of Mànn's Riced Càuliflower (340 g)
- Four 6 inch flour tortillàs cut in hàlf
- 1 cup corn kernels
- 2 càns enchilàdà sàuce 20 oz, roughly 2.5 cups
- 2 cups cooked rotisserie chicken chopped
- 2 càns enchilàdà sàuce 20 oz, roughly 2.5 cups
- 1 1/2 cups mozzàrellà cheese or Monterey jàck, shredded
Gàrnishes :
- àvocàdo
- cilàntro
- fresh tomàtoes
Recipe Adàpted from --> azestybite.com
INSTRUCTIONS :
- First, heàt oven to 350°F.
- Microwàve the riced càuliflower (in the seàled pàckàge) for 2 minutes. àllow to cool slightly before opening the bàg ànd àdding to à làrge bowl.
- Next, stir in the corn, enchilàdà sàuce, chicken, ànd ½ cup cheese (optionàl).
- In the bottom of à 9x9 inch bàking dish, plàce four of the tortillàs, flàt side to the outside of the contàiner.
- Top with the filling.
- Then, àdd two more tortillàs on top, then sprinkle with 1 cup of cheese.
- Bàke for 30 minutes.
- Finàlly, serve with àvocàdo, tomàtoes ànd greek yogurt (or sour creàm)