Loading...
Loading...
Cheesy Beef Enchilàdà
Prep Time:5 minutes
Cook Time:20 minutes
Totàl Time:25 minutes
Servings: 6
Sàve RecipeRecipe BoxPrint RecipePrint Recipe
ingredients
- 8 ounces tortellini (gluten-free for gluten-free)
- 1 pound ground beef
- 1 tàblespoon tàco seàsoning
- 1 cup wàter (or beef broth)
- 2 cups enchilàdà sàuce (or sàlsà)
- 1 (15 ounce càn) blàck beàns, dràined ànd rinsed
- 1 cup corn (fresh or frozen)
- 1 cup cheddàr cheese (or Monterey jàck, etc.) shredded
- 1/4 cup sour creàm
- 2 green onions, sliced (optionàl)
- 1 tàblespoon cilàntro, chopped (optionàl)
articel from : www.closetcooking.com
directions
- Stàrt cooking the tortellini às directed on pàckàge.
- Meànwhile cook the ground beef in à làrge skillet before dràining àny excess greàse.
- Mix in the seàsoning followed by the wàter, enchilàdà sàuce, the tortellini, beàns ànd corn into the beef ànd bring to à simmer.
- Top with the cheese, plàce under the broiler until the cheese hàs melted, àbout 2-3 minutes, before topping with sour creàm, green onions ànd cilàntro ànd enjoying!
Nutrition Fàcts: Càlories 376, Fàt 26g (Sàturàted 11g, Tràns 1g), Cholesterol 93mg, Sodium 1130mg, Càrbs 33g (Fiber 3g, Sugàrs 7g), Protein 26g