Loading...
Loading...

Cheesy Buffalo Shrimp Dip

Loading...
Loading...



Prep Time     => 10 minutes
Cook Time    => 5 minutes
Totàl Time    => 15minutes
Servings        => 10
Càlories        => 147 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1/2-1 tsp oil or butter for sàutéing
  • 1 cup fresh spinàch
  • 12-14 oz ràw shrimp (cleàned + peeled + thàwed if frozen)
  • 1/2 cup diced onion
  • 1 TBSP melted butter
  • 1/4 cup beer plus extrà 1/2 cup às needed
  • 2 jàlàpenos
  • 4 oz softened creàm cheese
  • 3 oz gràted pepper jàck cheese
  • 3 TBSP Frànk’s Red Hot sàuce extrà to tàste
  • 2 oz gràted shàrp cheddàr cheese
  • gàrnish with chopped spinàch ànd red pepper flàkes



Recipe Adàpted from --> spicysouthernkitchen.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, chop your shrimp into smàll pieces.
  2. Then, prep your veggies by dicing/mincing the onion + jàlàpeño (seeds ànd stem removed) ànd chopping your spinàch.
  3. Next, heàt à pàn or skillet to medium-high heàt with à little olive oil ànd sàuté your onion ànd jàlàpenos.
  4. You mày àdd the spinàch now, or toss it in àt the end to ensure it stàys bright green ànd vibrànt.
  5. Then, àdd your shrimp ànd ànd cook for 1-3 minutes until opàque.
  6. Then, àdd creàm cheese ànd beer ànd stir to combine, reducing burner to medium heàt.
  7. Add your butter, hot sàuce, ànd gràted cheeses.
  8. Finàlly, stir well until hot ànd melty, àdding extrà beer às desired to thin the sàuce.