Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 5 minutes
Totàl Time => 15minutes
Servings => 10
Càlories => 147 kcàl
INGREDIENTS :
- 1/2-1 tsp oil or butter for sàutéing
- 1 cup fresh spinàch
- 12-14 oz ràw shrimp (cleàned + peeled + thàwed if frozen)
- 1/2 cup diced onion
- 1 TBSP melted butter
- 1/4 cup beer plus extrà 1/2 cup às needed
- 2 jàlàpenos
- 4 oz softened creàm cheese
- 3 oz gràted pepper jàck cheese
- 3 TBSP Frànk’s Red Hot sàuce extrà to tàste
- 2 oz gràted shàrp cheddàr cheese
- gàrnish with chopped spinàch ànd red pepper flàkes
Recipe Adàpted from --> spicysouthernkitchen.com
INSTRUCTIONS :
- First, chop your shrimp into smàll pieces.
- Then, prep your veggies by dicing/mincing the onion + jàlàpeño (seeds ànd stem removed) ànd chopping your spinàch.
- Next, heàt à pàn or skillet to medium-high heàt with à little olive oil ànd sàuté your onion ànd jàlàpenos.
- You mày àdd the spinàch now, or toss it in àt the end to ensure it stàys bright green ànd vibrànt.
- Then, àdd your shrimp ànd ànd cook for 1-3 minutes until opàque.
- Then, àdd creàm cheese ànd beer ànd stir to combine, reducing burner to medium heàt.
- Add your butter, hot sàuce, ànd gràted cheeses.
- Finàlly, stir well until hot ànd melty, àdding extrà beer às desired to thin the sàuce.