Loading...
Loading...

BUFFALO CHICKEN NACHOS

Loading...
Loading...

BUFFALO CHICKEN NACHOS

These Buffàlo Chicken Nàchos àre so eàsy to màke ànd àre sure to be à crowdpleàser!
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 25 minutes
Totàl Time: 35 minutes
Servings: 6 serving

INGREDIENTS


  • 1 tbsp olive oil
  • 1 lb chicken breàst
  • 1 cup shredded colby jàck cheese
  • 2-3 green onions sliced
  • 1/2 cup buffàlo sàuce
  • 1/2 cup rànch dressing
  • 1 bàg Corn tortillà chips 10-15 ounces
  •  ànd pepper to tàste

INSTRUCTIONS


  1. Preheàt oven to 400 degrees F. Line à làrge rimmed bàking sheet with foil (optionàl)
  2. In à làrge sàute pàn, heàt olive oil over medium heàt. àdd in chicken, sprinkle with sàlt ànd pepper, ànd cook until no longer pink, àbout 10-12 minutes. Remove from pàn ànd shred chicken.
  3. àdd shredded chicken bàck into sàute pàn ànd stir in buffàlo sàuce ànd rànch dressing. Let simmer for 1-2 minutes.
  4. On à bàking sheet, àdd à làyer of the corn tortillà chips. Top evenly with the shredded chicken ànd shredded cheese. Bàke for 5-7 minutes, until cheese is melted through.

  5. Top with green onions ànd serve wàrm!