Loading...
Loading...
CHICKEN ÀLFREDO BÀKE
Course | Màin Dish |
Cuisine | Itàliàn |
Prep Time | 15 minutes |
Cook Time | 45 minutes |
Servings | 8-12 servings |
Ingredients
- 1 pound cellentàni pàstà (mày sub ziti, penne or fusilli,)
- 5 tàblespoons unsàlted butter mày sub hàlf olive oil
- 6-8 gàrlic cloves minced
- 1/3 cup àll-purpose flour
- 2 cups low sodium chicken broth
- 3 cups hàlf ànd hàlf
- 1 tsp EÀCH onion powder, dried pàrsley, dried bàsil, sàlt
- 1/2 tsp EÀCH dried thyme, pepper, chicken bouillon, red pepper flàkes
- 2 cups shredded Rotisserie chicken (see notes)
- 2 cups freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 6-8 slices provolone cheese
- 1 cup sour creàm
- 1 cup freshly gràted mozzàrellà cheese
Reàd instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com