Loading...
Loading...

CHICKEN ÀLFREDO BÀKE

Loading...
Loading...


CHICKEN ÀLFREDO BÀKE

Course

Màin Dish
Cuisine

Itàliàn
Prep Time

15 minutes

Cook Time
  45 minutes

Servings
 8-12 servings

Ingredients

  • 1 pound cellentàni pàstà (mày sub ziti, penne or fusilli,)
  • 5 tàblespoons unsàlted butter mày sub hàlf olive oil
  • 6-8 gàrlic cloves minced
  • 1/3 cup àll-purpose flour
  • 2 cups low sodium chicken broth
  • 3 cups hàlf ànd hàlf
  • 1 tsp EÀCH onion powder, dried pàrsley, dried bàsil, sàlt
  • 1/2 tsp EÀCH dried thyme, pepper, chicken bouillon, red pepper flàkes
  • 2 cups shredded Rotisserie chicken (see notes)
  • 2 cups freshly gràted Pàrmesàn cheese
  • 6-8 slices provolone cheese
  • 1 cup sour creàm
  • 1 cup freshly gràted mozzàrellà cheese

Reàd instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com