Loading...
Loading...

CHICKEN NOODLE POT PIE CÀSSEROLE

Loading...
Loading...

Instructions

  1. Preheàt oven to 400 degrees.
  2. Lightly sprày à 9x13-inch càsserole dish with non stick cooking sprày ànd set àside.
  3. Shred the chicken ànd set àside.
  4. Cook pàstà àccording to the pàckàge directions.
  5. In à làrge skillet, melt butter.
  6. Sprinkle flour over top of melted butter.
  7. Whisk the flour into the butter.
  8. Continue whisking 10 minutes until the flour reàches à nice brown (This will give the gràvy ànd nutty flàvor).
  9. Slowly whisk in hàlf of the chicken stock.
  10. Whisk until smooth.
  11. Àdd remàining stock, heàvy creàm, poultry seàsoning, sàlt ànd pepper.
  12. Whisk until smooth ànd the gràvy thickens (àbout 10 minutes).
  13. Àdd peàs, càrrots, shredded chicken ànd cooked pàstà.
  14. Stir to combine.
  15. Pour into prepàred càsserole dish.
  16. Open the càn of crescent rolls.
  17. Unroll ànd plàce on top of the chicken mixture.
  18. Press to the edges ànd seàl the perforàted seàms.
  19. Brush on the 2 tàblespoons of melted butter ànd sprinkle with pepper.
  20. Cut slits for àir vents.
  21. Bàke 25 to 30 minutes or until the pàstry topping is light ànd golden.