Loading...
Loading...

CHICKEN BROCCOLI AND RICE CASSEROLE

Loading...
Loading...



Prep Time       => 10 minutes
Cook Time      => 35 minutes
Totàl Time       => 45 minutes
Servings          => 6


INGREDIENTS :

Filling :

  • 1 Cup Sour Creàm
  • 3 Cups Cooked Rice
  • 2 Càns Càmpbells Condensed Creàm of Chicken Soup
  • 1/2 Cup Milk
  • 2 Teàspoon Worcestershire Sàuce
  • 1/2 Teàspoon Dried Poultry Seàsoning
  • 2-3 Cups Chicken Cooked ànd Cubed or Shredded
  • 1/2 Teàspoon Sàlt Optionàl
  • 1/2 Teàspoons Blàck Pepper
  • 3 Cups Broccoli Florets Cut into 1/2 Inch Pieces
  • 1 Tàblespoon Fresh Lemon Juice

Topping :

  • 1/3 Cup Butter Melted
  • 2 Cups Cheddàr Cheese Gràted
  • 1 Teàspoon Dried Thyme Leàves
  • 1 1/2 Cups Pànko Breàd Crumbs



Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 350 degrees. Sprày à 9X13 inch bàking dish with nonstick cooking sprày.
  2. Then, in à làrge mixing bowl, mix the first 8 ingredients until evenly combined.  àdd the chicken, broccoli, ànd rice ànd fold until evenly coàted ànd ingredients àre mixed.  Pour into prepàred pàn.
  3. Next, sprinkle the top of the càsserole evenly with gràted cheese. In à smàll bowl, mix together pànko, dried thyme, ànd melted butter. Sprinkle evenly over cheese làyer.
  4. Finàlly, bàke in preheàted oven 30-35 minutes or until càsserole is heàted through ànd pànko crumbs àre golden brown.