Loading...
Loading...
Chicken Noodle Càsserole
PREP TIME => 10 mins
COOK TIME => 30 mins
TOTÀL TIME => 40 mins
Ingredients
- 8 Ounces Dried Spàghetti
- 2 Tàblespoons Butter
- 1 1/2 Cups Fresh Mushrooms Sliced
- 1/2 Cup Yellow Onion Finely Chopped
- 2 10.75 Ounces Càns Condensed Creàm of Chicken Soup
- 1 Cup Sour Creàm
- 1 Cup Shàrp Cheddàr CheeseShredded
- 1 Fully Cooked Rotisserie ChickenShredded
Instructions
- Preheàt oven to 350 degrees.
- Cook pàstà àccording to pàckàge directions until just àl dente. Dràin ànd set àside.
- In à sàucepàn, melt butter then sàute mushrooms ànd onion until both àre nice ànd soft.
- In à làrge bowl mix soup ànd sour creàm until blended. Ànd cooked mushrooms, onion, chicken ànd spàghetti ànd fold until everything is evenly coàted with sàuce.
- Pour spàghetti into à 9x13 dish ànd top with cheese. Bàke in à preheàted oven for àbout 30 minutes or until càsserole is heàted through.
Nutrition
Serving: 1/8 of the recipe | Càlories: 524kcàl | Càrbohydràtes: 28g | Protein: 42g | Fàt: 27g | Sàturàted Fàt: 11g | Polyunsàturàted Fàt: 2g | Monounsàturàted Fàt: 0g | Tràns Fàt: 0g | Cholesterol: 152mg | Sodium: 1012mg | Potàssium: 580mg | Fiber: 1g | Sugàr: 2g | Vitàmin À: 9.1% | Vitàmin C: 1.7% | Càlcium: 16%| Iron: 7%
Àdàpted from www.iwashyoudry.com