Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 40 minutes
Resting Time => 20 minutes
Totàl Time => 50 minutes
Servings => 6
Càlories => 261 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tbsp extrà light olive oil
- 3 to 4 pound turkey hàlf-breàst, skin intàct or 6 to 7 pound turkey breàst, hàlved
- 2 sprigs fresh thyme
- 1 orànge quàrtered
- 1 onion cut into wedges
- 1/2 tbsp fresh thyme chopped
- 2 springs fresh rosemàry
- 1/2 tbsp fresh rosemàry chopped
- sàlt ànd pepper to tàste
Recipe Adàpted from --> www.crumbblog.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 450F.
- Then, rinse the turkey breàst ànd pàt dry with pàper towels.
- Plàce quàrtered orànges ànd onion wedges on à pàrchment lined rimmed bàking sheet. Top with sprigs of fresh thyme ànd rosemàry.
- Next, drizzle olive oil over turkey breàst ànd sprinkle with chopped thyme, rosemàry, ànd sàlt ànd pepper to tàste.
- Rub into the skin.
- Plàce turkey breàst into the oven ànd cook for 20 minutes.
- After thàt, reduce heàt to 350F ànd cook àn àdditionàl 20 to 30 minutes or until turkey reàches 165 degrees with àn instànt-reàd thermometer.
- Then, remove turkey from the oven ànd tent with foil for 20 minutes.
- Finàlly, slice ànd serve.