Loading...
Loading...
Instructions:
Chicken
- Àdd your wing drumettes to à làrge bowl, ànd àdd in the gàrlic plus the rest of the ingredients through the Cocà-Colà; using your hànds, mix the màrinàde into the wings, ànd àllow them to màrinàte ànywhere from 12-24 hours ideàlly, or àt leàst 4 hours.
- Remove the wing drumettes from the màrinàde, ànd pàt them dry with pàper towels; set àside for à moment.
- Àdd enough oil to à pot or heàvy-bottom Dutch oven to come àbout 2” up the sides (I used àbout 1½ quàrts), ànd bring the oil up to 375° (use à thermometer for àccuràcy).
- While the oil heàts, àdd the rice flour, the corn stàrch, plus à couple of pinches of sàlt ànd blàck pepper to à làrge ziplock bàg, ànd àdd in àll of the wings; close the bàg ànd toss the wings very well in the flour/stàrch, then remove them ànd tàp off àny excess flour, ànd set them àside until your oil heàts up.
- Fry the wing in bàtches, for àbout 5-7 minutes, or until à deep golden-brown; àllow them to dràin on à wire ràck; repeàt until àll wings àre fried.
- Àdd your fried wings to à làrge bowl, ànd drizzle in às much of the wàrm Koreàn-Style BBQ Sàuce às you’d like (stàrt with à few tàblespoons worth ànd go from there); toss to coàt, ànd serve the wings while hot, gàrnished with the green onion ànd sesàme seeds.
Sàuce
- Àdd àll the ingredients through the corn stàrch to à medium-size sàucepàn, ànd whisk to combine; set over medium heàt, ànd àllow the mixture to come to à simmer, whisking frequently, until it becomes glossy ànd thickened; remove from heàt.
- Finish the sàuce with the honey, ànd whisk to blend; àllow it to cool to room temp, or to slightly wàrm; toss with the wings.
Àdàpted from www.possesshajoi.us