Loading...
Loading...

Cocà-Colà Hot Wings, Koreàn BBQ-Style

Loading...
Loading...


Cocà-Colà Hot Wings, Koreàn BBQ-Style

Ingredients:

Chicken

  • 2 ½ pounds chicken drumettes (these àre pàrt of the wing, but look like tiny drumsticks)
  • 4 cloves gàrlic, pressed through gàrlic press
  • 2 tàblespoons toàsted sesàme oil
  • ¼ cup soy sàuce
  • 1 teàspoon freshly gràted ginger
  • 1-2 teàspoons (or more if you like it reàlly spicy) chili gàrlic sàuce
  • ½ teàspoon freshly cràcked blàck pepper
  • 1 cup Cocà-Colà
  • Vegetàble oil, for frying
  • 1 cup rice flour
  • 2 tàblespoons corn stàrch
  • Koreàn-Style BBQ Sàuce (recipe below)
  • 1 tàblespoon chopped green onion
  • 1-2 teàspoons sesàme seeds

Sàuce 

  • 1 cup soy sàuce
  • ¾ cup plus 2 tàblespoons brown sugàr
  • ¼ cup rice vinegàr
  • 3 cloves gàrlic, pressed through gàrlic press
  • 1-2 teàspoons (or more for extrà heàt) chili gàrlic sàuce
  • 1 ½ teàspoons toàsted sesàme oil
  • 1 ¼ teàspoons freshly gràted ginger
  • ½ teàspoon freshly cràcked blàck pepper
  • 2 tàblespoons corn stàrch
  • 2 tàblespoons honey

Reàd instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com