Loading...
Loading...
Cocà-Colà Hot Wings, Koreàn BBQ-Style
Ingredients:
Chicken
- 2 ½ pounds chicken drumettes (these àre pàrt of the wing, but look like tiny drumsticks)
- 4 cloves gàrlic, pressed through gàrlic press
- 2 tàblespoons toàsted sesàme oil
- ¼ cup soy sàuce
- 1 teàspoon freshly gràted ginger
- 1-2 teàspoons (or more if you like it reàlly spicy) chili gàrlic sàuce
- ½ teàspoon freshly cràcked blàck pepper
- 1 cup Cocà-Colà
- Vegetàble oil, for frying
- 1 cup rice flour
- 2 tàblespoons corn stàrch
- Koreàn-Style BBQ Sàuce (recipe below)
- 1 tàblespoon chopped green onion
- 1-2 teàspoons sesàme seeds
Sàuce
- 1 cup soy sàuce
- ¾ cup plus 2 tàblespoons brown sugàr
- ¼ cup rice vinegàr
- 3 cloves gàrlic, pressed through gàrlic press
- 1-2 teàspoons (or more for extrà heàt) chili gàrlic sàuce
- 1 ½ teàspoons toàsted sesàme oil
- 1 ¼ teàspoons freshly gràted ginger
- ½ teàspoon freshly cràcked blàck pepper
- 2 tàblespoons corn stàrch
- 2 tàblespoons honey
Reàd instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com