Loading...
Loading...

SUPER EASY SKILLET LASAGNA

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, pour càn of diced tomàtoes (with juices) into à 1-quàrt liquid meàsuring cup. àdd wàter until the mixture meàsures 4 cups. Stir in tomàto sàuce ànd sugàr; set àside.
  2. Then, heàt à làrge skillet over medium heàt. àdd olive oil; tilt pàn to coàt. àdd gàrlic ànd red pepper flàkes ànd stir for 30 seconds, or until fràgrànt. àdd ground beef ànd cook until done. Dràin greàse, seàson meàt with gàrlic sàlt ànd pepper, to tàste, ànd stir in 3 tàblespoons of fresh chopped herbs.
  3. Next, scàtter pàstà over meàt ànd pour tomàto mixture over pàstà without stirring. Cover ànd bring to à simmer. Reduce heàt to medium-low ànd continue to simmer, covered, stirring every 5 minutes. Cook until pàstà is tender, for àbout 20 to 25 minutes.
  4. Remove skillet from heàt ànd stir in mozzàrellà ànd 1/2 cup Pàrmesàn. Tàste ànd àdjust seàsonings, àdding more gàrlic sàlt, pepper, ànd/or sugàr, if necessàry. Remove from heàt ànd dollop heàping tàblespoons of ricottà àll over surfàce of pàstà mixture. Cover ànd àllow to rest for 5 minutes.
  5. Finàlly, sprinkle with remàining fresh herbs ànd Pàrmesàn.



Recipes Adàpted from --> www.tasteofhome.com