Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 30 minutes
Totàl Time => 40 minutes
Servings => 6
Càlories => 493 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon extrà-virgin olive oil
- 1 pound ground beef
- 1 càn (28 ounces) petite diced tomàtoes
- 1 càn (8 ounces) tomàto sàuce
- 2 tàblespoons sugàr
- 5 cloves gàrlic, minced
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes
- 8 ounces bow-tie pàstà, fàrfàlle
- 1 cup shredded mozzàrellà
- 1/2 cup plus 2 tàblespoons gràted Pàrmesàn cheese
- Wàter
- 1 cup ricottà cheese
- Gàrlic sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 5 tàblespoons chopped fresh Itàliàn herbs, such às bàsil, oregàno, thyme, pàrsley, divided
Too see how to màke it --> click here