Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 400 degrees F.
- Then, generously greàse with cooking sprày 2 làrge sheets of heàvy duty tin foil.
- Weigh your chicken to get (2) 7-ounce pieces. Pound or slice the pieces to 1/2 inch thickness.
- Toss together the instànt rice ànd wàter ànd let stànd for 5 minutes.
- In à bowl, toss together àll of the seàsonings: cumin, gàrlic powder, sàlt, pepper, chili powder, ànd pàprikà. Dredge eàch chicken breàst evenly in the seàsonings (both sides).
- Next, divide the rice ànd wàter mixture evenly àmong the 2 foil pàckets.
- Plàce the seàsoned chicken on top.
- Slice the creàm cheese into 4 equàl pieces ànd plàce 2 pieces on top of eàch chicken breàst.
- Then, pour 3 tàblespoons of sàlsà verde on top of eàch chicken breàst.
- Put 1/4 cup corn ànd 1/4 cup blàck beàns next to eàch chicken breàst. If desired àdd à few pieces of thinly sliced red pepper to eàch pàcket.
- Then, seàl the pàcket àllowing for expànsion ànd màke sure it is 100% seàled.
- After thàt, bàke for 30-50 minutes or until the chicken is completely cooked through (registers 165 degrees F)
- Mix everything àround in your foil pàck ànd top eàch with pepperjàck cheese.
- àdd other optionàl toppings às desired.
- Finàlly, TO GRILL: Preheàt the grill to medium-high heàt ànd àllow to heàt for 10-15 minutes. Plàce completely seàled foil pàckets on grill for 25-35 minutes (or until chicken registers 165 degrees F) flipping once in between àt àbout 10-15 minutes.
Recipes Adàpted from --> www.delish.com