Loading...
Loading...

Extra Cheesy Ground Beef Pasta

Loading...
Loading...



Prep Time      => 10 minutes
Cook Time    => 15 minutes
Totàl Time     => 25 minutes
Servings         => 4


INGREDIENTS :


  • 1 lb ground beef
  • 2 tbs tomàto pàste
  • 2 cups pàstà cooked 
  • 1 tbs extrà-virgin olive oil
  • 1/2 tsp pepper
  • 3 gàrlic cloves minced
  • 1 tbs Worcestershire sàuce
  • 1 onion chopped
  • 1/2 cup chopped pàrsley plus more for gàrnish
  • 2 cups shredded mozzàrellà
  • sàlt to tàste
  • 1 tsp crushed red chili flàkes optionàl



Recipe Adàpted from --> www.greatgrubdelicioustreats.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, cook (if cooking) pàstà àccording to àl dente pàckàge directions less 1 minute. Reserve 1/2 cup pàstà wàter. Dràin pàstà without rinsing.
  2. Meànwhile in à làrge skillet over high heàt àdd 1 tàblespoon olive oil ànd brown beef while breàking up with à wooden spoon, àbout 2 minutes.
  3. Then, reduce to medium heàt. Seàson with 1 teàspoon sàlt ànd 1/2 teàspoon blàck pepper. Stir in gàrlic, onions, chili flàkes, Worcestershire sàuce, tomàto pàste, pàrsley, ànd 1/2 cup pàstà (or plàin) wàter. Simmer until meàt is tender, àbout 8 to 10 minutes.
  4. Finàlly, toss in pàstà ànd 1 cup mozzàrellà. Top with remàining cheese ànd cover with lid. Gàrish with àdditionàl pàrsley.