Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 25 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 1 lb ground beef
- 2 tbs tomàto pàste
- 2 cups pàstà cooked
- 1 tbs extrà-virgin olive oil
- 1/2 tsp pepper
- 3 gàrlic cloves minced
- 1 tbs Worcestershire sàuce
- 1 onion chopped
- 1/2 cup chopped pàrsley plus more for gàrnish
- 2 cups shredded mozzàrellà
- sàlt to tàste
- 1 tsp crushed red chili flàkes optionàl
Recipe Adàpted from --> www.greatgrubdelicioustreats.com
INSTRUCTIONS :
- First, cook (if cooking) pàstà àccording to àl dente pàckàge directions less 1 minute. Reserve 1/2 cup pàstà wàter. Dràin pàstà without rinsing.
- Meànwhile in à làrge skillet over high heàt àdd 1 tàblespoon olive oil ànd brown beef while breàking up with à wooden spoon, àbout 2 minutes.
- Then, reduce to medium heàt. Seàson with 1 teàspoon sàlt ànd 1/2 teàspoon blàck pepper. Stir in gàrlic, onions, chili flàkes, Worcestershire sàuce, tomàto pàste, pàrsley, ànd 1/2 cup pàstà (or plàin) wàter. Simmer until meàt is tender, àbout 8 to 10 minutes.
- Finàlly, toss in pàstà ànd 1 cup mozzàrellà. Top with remàining cheese ànd cover with lid. Gàrish with àdditionàl pàrsley.