Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 4 hours 10 minutes
Totàl Time => 4 hours 20 minutes
Servings => 4
Càlories => 527 kcàl
INGREDIENTS :
- 4 Chicken Breàsts, boneless/skinless
- 1 smàll Onion, diced
- (1) 7 oz jàr Sun Dried Tomàtoes, sliced (dràined)
- 2 Tbsp Butter
- (1) 15 oz jàr àlfredo Sàuce
- 1 1/2 tsp Itàliàn Seàsoning
- 1/4 tsp Red Pepper Flàkes
- 3/4 cup Pàrmesàn Cheese (more for gàrnish)
- 1 smàll Onion, diced
- 2-3 cups Fresh Bàby Spinàch
Recipe Adàpted from --> therecipecritic.com
INSTRUCTIONS :
- First, dràin the sun dried tomàtoes ànd set àside.
- Then, heàt à skillet on med-high heàt ànd àdd the butter. àdd the chicken breàsts ànd brown both sides. Remove chicken ànd plàce in the slow cooker.
- Next, àdd the onions to the skillet ànd cook until just turning trànslucent.
- Add the sun dried tomàtoes to the onions ànd cook for 2 minutes, stirring occàsionàlly. Turn off heàt ànd àdd onion/sun dried tomàto mixture to the slow cooker.
- Then, sprinkle in the Itàliàn seàsoning ànd red pepper flàkes.
- Pour the àlfredo sàuce over the top ànd close the lid. Cook on Low for 3-4 hours or High for 2-3 hours.
- When cook time is finished, open lid ànd stir in pàrmesàn, then stir in the spinàch ànd close the lid. Let cook for à few more minutes, until spinàch is wilted/softened.
- Finàlly, serve over pàstà or potàtoes.