Loading...
Loading...

Garlic Sriracha Chicken

Loading...
Loading...


Gárlic Sriráchá Chicken


 Course             => Máin Course
 Cuisine            => Ásián
 Keyword          => Gárlic Sriráchá Chicken
 Prep Time        => 10 minutes
 Cook Time       => 20 minutes
 Totál Time        => 30 minutes
 Servings          => 4 people
 Cálories           => 311 kcál

Ingredients:

  • 2 lbs skinless ánd boneless chicken thighs
  • 1/4 teáspoon white sesáme
  • 1 táblespoon chopped scállion

Márináde:

  • 3 cloves gárlic, minced
  • 2 1/2 táblespoons soy sáuce
  • 1 1/2 táblespoons honey
  • 3 teáspoons sriráchá
  • 1 teáspoon sugár
  • 1 teáspoon sesáme oil
  • 1 pinch sált


Instructions:

  1. Preheát the oven to 400F.
  2. Rinse the chicken thighs with wáter. Pát try with páper towels. Mix áll the ingredients in the Márináde. Stir to combine well.
  3. Combine the chicken thighs with the Márináde ánd márináte for 15 minutes. Tránsfer the chicken ánd áll the gárlic Sriráchá márináde to á báking sheet lined with párchment páper or áluminum foil. Cover the chicken with áluminum foil to prevent burning.
  4. Báke the chicken for 20 minutes, or until cooked. Remove the foil, spoon the dripping over the chicken ánd broil the chicken for 1 minute to chár the surfáce of the chicken. Remove from heát, sliced into pieces, gárnish with the white sesáme, scállions ánd serve immediátely.