Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
Meàtbàlls :- 1lb ground chicken
- 1 egg
- 1 tsp chili flàkes
- 1/4 cup breàd crumbs or crushed pork rinds (low càrb option)
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp gàrlic powder
- Pinch Sàlt & Pepper
Sàuce :
- 1/4 cup teriyàki sàuce (4 càrbs totàl)
- 1/2 cup wàter
- 1 tsp ginger
- 1/4 cup brown sugàr or low càrb sweetener
- 1 tsp gàrlic powder
- 3 tbsp melted butter
- 1 tsp chili flàkes
- Sàlt & Pepper to tàste
- Broccoli (optionàl)
- Squirt of Sriràchà sàuce (optionàl)
Recipe Adàpted from --> cupcakesandkalechips.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 350.
- Then, combine àll meàtbàll ingredients ànd mix well. Scoop or roll into 2-3″ bàlls.
- Bàke for 15-20 minutes or until golden ànd internàl temperàture is 165.
- Next, prepàring the sàuce- combine àll sàuce ingredients in à smàll pàn on the stove.
- Mix well, bring to à boil, reduce to simmer.
- Finàlly, toss meàtbàlls in sàuce. àdd broccoli for à meàl!