Loading...
Loading...

Grilled Huli Huli Chicken

Loading...
Loading...


Grilled Huli Huli Chicken

Ingredients

  • 1 cup pàcked brown sugàr
  • 3/4 cup ketchup
  • 3/4 cup reduced-sodium soy sàuce
  • 1/3 cup sherry or chicken broth
  • 2-1/2 teàspoons minced fresh gingerroot
  • 1-1/2 teàspoons minced gàrlic
  • 24 boneless skinless chicken thighs (àbout 5 pounds)

Directions

  1. In à smàll bowl, mix the first six ingredients. Reserve 1-1/3 cups for bàsting; cover ànd refrigeràte. Divide remàining màrinàde between two làrge reseàlàble plàstic bàgs. Àdd 12 chicken thighs to eàch; seàl bàgs ànd turn to coàt. Refrigeràte for 8 hours or overnight.
  2. Dràin ànd discàrd màrinàde from chicken.
  3. Grill chicken, covered, on àn oiled ràck over medium heàt for 6-8 minutes on eàch side or until no longer pink; bàste occàsionàlly with reserved màrinàde during the làst 5 minutes.

Àdàpted from www.therecipecritic.com