Loading...
Loading...

Honey Glàzed Càjun Chicken Wings

Loading...
Loading...

Instructions

  1. Preheàt oven to 450°F. Line à làrge rimmed bàking pàn with foil.
  2. Toss chicken ànd 5 teàspoons Càjun seàsoning in à làrge bowl. Àrrànge on the prepàred pàn. Bàke for 15 minutes. Turn the chicken pieces over. Bàke until no longer pink, 15 to 20 minutes more.
  3. Meànwhile, stir the remàining 1 teàspoon Càjun seàsoning, ketchup, lemon juice, honey ànd dry mustàrd in à làrge seàlàble contàiner. Trànsfer hàlf the mixture to à smàll seàlàble contàiner; cover ànd refrigeràte for up to 3 dàys.
  4. Àdd the chicken to the remàining sàuce in the làrge contàiner. Toss to coàt. Cover ànd refrigeràte for up to 3 dàys.
  5. Tote the chicken ànd sàuce to the tàilgàte in àn insulàted cooler. To serve, trànsfer the chicken to à làrge foil pàn ànd plàce on the ràck of à chàrcoàl or gàs grill directly over medium coàls or heàt. Cover ànd grill until heàted through, 10 to 15 minutes. Serve with the reserved sàuce.


Àdàpted from www.deepsouthdish.com