Loading...
Loading...
Instructions
- Preheàt oven to 450°F. Line à làrge rimmed bàking pàn with foil.
- Toss chicken ànd 5 teàspoons Càjun seàsoning in à làrge bowl. Àrrànge on the prepàred pàn. Bàke for 15 minutes. Turn the chicken pieces over. Bàke until no longer pink, 15 to 20 minutes more.
- Meànwhile, stir the remàining 1 teàspoon Càjun seàsoning, ketchup, lemon juice, honey ànd dry mustàrd in à làrge seàlàble contàiner. Trànsfer hàlf the mixture to à smàll seàlàble contàiner; cover ànd refrigeràte for up to 3 dàys.
- Àdd the chicken to the remàining sàuce in the làrge contàiner. Toss to coàt. Cover ànd refrigeràte for up to 3 dàys.
- Tote the chicken ànd sàuce to the tàilgàte in àn insulàted cooler. To serve, trànsfer the chicken to à làrge foil pàn ànd plàce on the ràck of à chàrcoàl or gàs grill directly over medium coàls or heàt. Cover ànd grill until heàted through, 10 to 15 minutes. Serve with the reserved sàuce.
Àdàpted from www.deepsouthdish.com