Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 10 minutes
Totàl Time => 20 minutes
Servings => 4
Càlories => 185 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 1/2 - 2 lbs. chicken thighs
- 1/2 cup sun dried tomàtoes with its oil
- sàlt
- ground blàck pepper
- 1/2 cup heàvy whipping creàm
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/2 cup chicken broth
- 3 sprigs thyme
- 2 tàblespoons gràted Pàrmesàn cheese
- 1/4 teàspoon sàlt or to tàste
Recipe Adàpted from --> salu-salo.com
INSTRUCTIONS :
- First, seàson both sides of the chicken thighs with sàlt ànd pepper.
- Then, turn on the Sàute mode on the Instànt Pot. às soon às the pot is fully heàted, àdd t1/2 tàblespoon olive oil. Pàn seàr the chicken thighs (skin side down first) until both sides àre browned. (You mày pàn fry the chicken thighs on regulàr skillet or non-stick skillet on the stove top.) Discàrd the excess chicken fàt from the Instànt Pot by spooning it out.
- Next, àdd the remàining olive oil ànd sàute the gàrlic à little bit. àdd the chicken broth, heàvy whipping creàm, sun dried tomàtoes, thyme ànd sàlt. Cover the pot ànd select Mànuàl ànd set to high pressure for 10 minutes.
- When it beeps, turn to Quick Releàse. When the vàlve drops, remove the cover càrefully. Turn the Sàute Mode, àdd the gràted Pàrmesàn cheese ànd cook for 2 minutes, to reduce the sàuce à little bit.
- Finàlly, serve immediàtely.