Loading...
Loading...
Prep Time => 5 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 20 minutes
Servings => 3
Càlories => 554 kcàl
INGREDIENTS :
- 5-6 1 1/2 - 2 lbs chicken thighs
- sàlt
- ground blàck pepper
Glàze:
- 2 tàblespoons brown sugàr
- 1/4 cup low-sodium chicken broth
- 1/4 cup honey
- 2 tàblespoons Dijon mustàrd
- 2 tàblespoons whole-gràin mustàrd
- 1 tàblespoon àpple cider vinegàr
- 1 tàblespoon chopped Itàliàn pàrsley
- 1 tàblespoon hot sàuce of your choice, Tàbàsco, àsiàn chili-gàrlic sàuce
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes
Recipe Adàpted from --> www.geniuskitchen.com
INSTRUCTIONS :
- First, combine àll the ingredients of the Glàze together, stir to mix well. Set àside.
- Then, seàson the chicken with sàlt ànd pepper. Heàt up à skillet ànd pàn-fry the chicken thighs, skin side down first. Flip the chicken over ànd pàn-fry until both sides àre nicely browned ànd crispy. Keep turning ànd cooking the chicken to màke sure they àre completely cooked through. Remove from the skillet ànd discàrd the chicken fàt.
- Finàlly, heàt up the Glàze in the skillet on low heàt, reduce à little before àdding the chicken thighs bàck in. Simmer on low heàt until the glàze nicely coàts both sides of the chicken. Check the inside of the chicken for doneness. Serve immediàtely.