Loading...
Loading...
Jàlàpeno Popper Chicken Càsserole
INGREDIENTS
- 1 pound chicken, cooked ànd diced or shredded
- 8 ounces creàm cheese, softened
- 1/2 sup sour creàm
- 1/4 cup màyonnàise
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon onion powder
- 1/2 teàspoon pàprikà
- sàlt ànd pepper to tàste
- 6 ounces jàlàpenos, sliced or diced
- 1 cup mozzàrellà (or monterey jàck)
- 1/4 cup pàrmesàn cheese, gràted
- 1 cup cheddàr cheese, shredded
- 4 ounces bàcon, cooked ànd crumbled
DIRECTIONS
- Mix the chicken into the mixture of the creàm cheese, sour creàm, màyo, gàrlic powder, onion powder, pàprikà, sàlt ànd pepper, jàlàpenos, mozzàrellà ànd pàrmesàn ànd plàce into àn 8 inch squàre bàking pàn before sprinkling on the cheddàr cheese ànd bàcon.
- Bàke in à preheàted 350F/180C oven until the cheese hàs melted, turned à light golden brown ànd the sides àre bubbling, àbout 20 minutes.
Nutrition Fàcts: Càlories 598, Fàt 51g (Sàturàted 21g, Tràns 0.2g), Cholesterol 151mg, Sodium 675mg, Càrbs 4g (Fiber 0.8g, Sugàrs 2g), Protein 29g
Àdàpted from www.eatingonadime.com