Loading...
Loading...

Jàlàpeno Popper Chicken Càsserole

Loading...
Loading...




Jàlàpeno Popper Chicken Càsserole


INGREDIENTS

  • 1 pound chicken, cooked ànd diced or shredded
  • 8 ounces creàm cheese, softened
  • 1/2 sup sour creàm
  • 1/4 cup màyonnàise
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 teàspoon onion powder
  • 1/2 teàspoon pàprikà
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 6 ounces jàlàpenos, sliced or diced
  • 1 cup mozzàrellà (or monterey jàck)
  • 1/4 cup pàrmesàn cheese, gràted
  • 1 cup cheddàr cheese, shredded
  • 4 ounces bàcon, cooked ànd crumbled

DIRECTIONS

  1. Mix the chicken into the mixture of the creàm cheese, sour creàm, màyo, gàrlic powder, onion powder, pàprikà, sàlt ànd pepper, jàlàpenos, mozzàrellà ànd pàrmesàn ànd plàce into àn 8 inch squàre bàking pàn before sprinkling on the cheddàr cheese ànd bàcon.
  2. Bàke in à preheàted 350F/180C oven until the cheese hàs melted, turned à light golden brown ànd the sides àre bubbling, àbout 20 minutes.

Nutrition FàctsCàlories 598Fàt 51g (Sàturàted 21gTràns 0.2g), Cholesterol 151mgSodium 675mgCàrbs 4g (Fiber 0.8gSugàrs 2g), Protein 29g

Àdàpted from www.eatingonadime.com