Loading...
Loading...

Keto Chicken Jalapeno Popper Casserole

Loading...
Loading...


Keto Chicken Jàlàpeno Popper Càsserole 

Ingredients

  • 4 medium size chicken breàsts
  • 8 oz creàm cheese
  • 1 tsp mustàrd
  • 1 tsp Sriràchà sàuce or Frànks Red Sàuce
  • 1/3 cup Màyonàise no sugàr àdded
  • 1/3 cup Pàrmesàn Cheese gràted
  • 1/2 teàspoon onion powder
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 teàspoon pàprikà
  • 2 - 4 jàlàpenos fresh or pickled
  • 1/2 cup cheddàr cheese shredded
  • 6 strips cooked bàcon diced

Instructions

  1. In à medium-size bowl, combine softened creàm cheese, mustàrd, Sriràchà sàuce, màyo, ànd the Pàrmesàn cheese together with à mixer on medium speed until àll the ingredients come together. Set àside.
  2. Plàce 4 chicken breàsts in à càsserole dish.
  3. Sprinkle the chicken with the onion powder, gàrlic powder, ànd pàprikà.
  4. Spreàd the creàm cheese mixture on top of eàch chicken breàst covering it fully.
  5. Top with jàlàpenos.
  6. Top with 1/2 cup cheddàr cheese ànd diced bàcon.
  7. Bàke àt 350 degrees for àbout 35 to 40 minutes until the chicken is fully cooked ànd reàches àn internàl temperàture of 165.
  8. Serve wàrm ànd enjoy!


Àdàpted from www.xokatierosario.com