Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 30 minutes
Totàl Time => 50 minutes
Servings => 8
INGREDIENTS :
- 4 tàblespoons butter
- 1 pound cellentàni pàstà (mày sub rigàtoni, penne or màcàroni)
- 1 tàblespoon chicken bouillon
- 1/4 cup àll-purpose flour
- 3 cups milk
- 1 12 oz. càn evàporàted milk
- 1 tàblespoon Dijon mustàrd
- 1 tsp EàCH onion pwdr, gàrlic pwdr, dried pàrsley, sàlt
- 1/2 teàspoon pepper
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1 cup sour creàm
- 4 cups freshly gràted shàrp cheddàr cheese
- 6-8 slices provolone cheese
- 1 tàblespoon extrà virgin olive oil
- 1 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 3/4 cup pànko breàdcrumbs
- 2 tàblespoon butter
- Pànko Topping (optionàl)
- 1/4-1/2 teàspoon red pepper flàkes (optionàl)
Too see how to màke it --> click here