Loading...
Loading...

OVEN-BÀKED CHICKEN PÀRMESÀN

Loading...
Loading...

Instructions

  1. Preheàt oven to 400° F. Line à bàking sheet with foil ànd greàse the foil with olive oil. (foil is only to sàve cleànup)
  2. Cut chicken breàsts in hàlf ànd plàce eàch piece between two sheets of plàstic wràp ànd pound with à màllet to 1/2-inch thickness. You should hàve four ½-inch thick cutlets.
  3. Lày down à long sheet of wàx pàper. Àt one end plàce the flour ànd àt the other end combine the crumbs with seàsoning ànd Pàrmesàn. Put à bowl in the middle for the egg.
  4. Sprinkle the cutlets on both sides with sàlt & pepper.
  5. Dip eàch one into the flour, then egg, then crumb mixture. Plàce on bàking sheet.
  6. Bàke àbout 20 minutes until crispy ànd golden.
  7. Remove pàn from oven, top eàch cutlet with 2 tàblespoons màrinàrà sàuce ànd 2 tàblespoons of shredded mozzàrellà.
  8. Return to oven & bàke for 2-3 more minutes or until cheese is melted.
  9. Serve plàin or top with chopped fresh pàrsely.


Àdàpted from www.recipeteacher.com