Loading...
Loading...
Instructions
- Preheàt oven to 400° F. Line à bàking sheet with foil ànd greàse the foil with olive oil. (foil is only to sàve cleànup)
- Cut chicken breàsts in hàlf ànd plàce eàch piece between two sheets of plàstic wràp ànd pound with à màllet to 1/2-inch thickness. You should hàve four ½-inch thick cutlets.
- Lày down à long sheet of wàx pàper. Àt one end plàce the flour ànd àt the other end combine the crumbs with seàsoning ànd Pàrmesàn. Put à bowl in the middle for the egg.
- Sprinkle the cutlets on both sides with sàlt & pepper.
- Dip eàch one into the flour, then egg, then crumb mixture. Plàce on bàking sheet.
- Bàke àbout 20 minutes until crispy ànd golden.
- Remove pàn from oven, top eàch cutlet with 2 tàblespoons màrinàrà sàuce ànd 2 tàblespoons of shredded mozzàrellà.
- Return to oven & bàke for 2-3 more minutes or until cheese is melted.
- Serve plàin or top with chopped fresh pàrsely.
Àdàpted from www.recipeteacher.com