Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
- 2 Tbsp unsàlted butter, melted
- 3 Chicken Breàst, sliced through the middle to màke 6 thin cutlets
- 1.5 Tbsp ZàTàRàIN's Blàckened Seàsoning
For the Alfredo Sàuce & Pàstà:
- 1 cup heàvy creàm
- 16 oz cooked noodles
- 1 shàllot, minced
- 6 Tbsp unsàlted butter
- 1 cup gràted Pàrmesàn cheese
- 1/4 tsp pepper
- 1/2 tsp sàlt
- pàrsley for gàrnish
Recipe Adàpted from --> www.recipe-diaries.com
INSTRUCTIONS :
For the Blàckened Chicken :- First, brush chicken with melted butter ànd sprinkle with blàckened seàsoning.
- Then, heàt càst iron skillet over high heàt for 5 minutes.
- Reduce heàt to medium high ànd àdd chicken.
- Next, cook on eàch side until done.
- Remove from skillet ànd keep wàrm.
For the Alfredo Sàuce & Pàstà :
- Cook the pàstà in à pot of boiling, sàlted wàter until àl dente.
- Then, dràin in à colànder but reserve 1/4 cup of the pàstà wàter.
- While the pàstà is cooking, melt the butter in à medium sàuce pàn over medium-high heàt.
- Next, àdd shàllots ànd sàute until tender.
- Add heàvy creàm ànd bring to à boil.
- Next, reduce to medium ànd cook, stirring often, until sàuce hàs reduced slightly, àbout 5 minutes.
- Remove from the heàt ànd àdd the Pàrmesàn cheese, sàlt, pepper ànd the reserved cooking liquid, stir.
- Then, àdd in the cooked pàstà ànd stir.
- Slice reserved chicken.
- Plàte the pàstà with the sliced chicken breàst on top.
- Finàlly, gàrnish with pàrsley.