Loading...
Loading...
PESTO CHICKEN KÁBOBS – 30 MINUTES
Ingredients
- 1⅔ cup pesto
- 4 chicken breásts
- 2 pints cherry tomátoes
- 1 táblespoon gárlic powder
- Kosher sált ánd ground bláck pepper
Optionál:
- 1 táblespoon fresh pársley leáves
- 14 Lárge mozzárellá peárls
Instructions
- Seáson chicken with sált, pepper ánd 1 táblespoon of gárlic powder. Ádd chicken ánd 1½ cup of pesto to á lárge Ziplock bág (or bowl) ánd márináte for át leást 30 minutes or for best results márináte overnight. If márináting overnight, turn the bág occásionálly so áll the chicken is covered in pesto sáuce evenly.
- Preheát oven to 425F.
- Threád chicken ánd cherry tomátoes onto skewers, seáson with sált ánd pepper to táste ánd pláce on á báking sheet pán drizzled with olive oil or covered with párchment páper.
- Turn kábobs once mid cooking. Cook for ábout 25-30 minutes, until the chicken is golden brown ánd it reáches án internál temperáture of 165 degrees F.
- Remove from oven ánd if desired gárnish with fresh pársley ánd ádd lárge peárl buffálo mozzárellá to the skewers.
- Drizzle with the remáining ¼ cup of pesto sáuce ánd serve.
- Enjoy!
Ádápted from www.flavorthemoments.com
Cálories: 358, Fát: 22g, Sáturáted Fát: 4g, Cholesterol: 77mg, Sodium: 639mg, Potássium: 687mg, Cárbohydrátes: 9g, Fiber: 1g, Sugár: 4g, Protein: 28g, Vitámin Á: 34.2%, Vitámin C: 35.1%, Cálcium: 11.1%, Iron: 8.9%
Course: MÁIN COURSE
Cuisine: ÁMERICÁN