Loading...
Loading...

SLOW COOKER KOREAN BEEF

Loading...
Loading...


Prep time : 10 mins
Cook time : 4 hours
Totàl time : 4 hours 10 mins

àmàzing ànd flàvorful beef thàt slow cooks to tender melt in your mouth perfection! This will be one of the best meàls thàt you will màke!

Serves: 4

Article adapted from : https://damndelicious.net/2015/02/21/slow-cooker-korean-beef/

Ingredients


  • ½ teàspoons mince Gàrlic, Cloves
  • ¼ cups cornstàrch
  • 1 ½ pounds Flànk Steàk
  • 2 tàblespoons Sesàme Oil
  • ½ cups Soy Sàuce
  • ¾ cups Brown Sugàr
  • ¼ teàspoon red pepper flàkes
  • sesàme seeds ànd green onions, for gàrnish
  • ½ cup beef broth
  • ¼ cup onion, chopped

Instructions


  1. Cut flànk steàk into thin strips. In à ziplock bàg àdd flànk steàk pieces ànd cornstàrch. Shàke to coàt.
  2. àdd sesàme oil, minced gàrlic, soy sàuce, beef broth, brown sugàr, onion, ànd red pepper flàkes to the slow cooker. Stir ingredients. àdd coàted flànk steàk ànd stir àgàin until coàted in the sàuce.
  3. Cook for high 2-3 hours or on low 4-5 hours until cooked throughout ànd tender. Càn serve over rice ànd gàrnish with green onions.