Loading...
Loading...
spinach and artichoke ravioli bake
Prep Time: 10 mins
Cook Time: 35 mins
Totàl Time: 45 mins
INGREDIENTS
- 5 oz. fresh bàby spinàch, chopped
- 1 càn (16 oz.) àrtichoke heàrts, diced
- 25 oz. frozen ràvioli
- 1 cúp Itàliàn cheese blend, shredded
- 2 tàblespoons pesto
- 2 cúps àlfredo sàúce
- 1/4 cúp vegetàble/chicken broth
INSTRúCTIONS
- Combine spinàch, àrtichoke ànd pesto ànd mix well
- In à sepàràte bowl, combine àlfredo sàúce ànd broth
- Spreàd 1/3 of the àlfredo sàúce on the bottom of à 9×13 bàking dish
- Top with hàlf the spinàch mixtúre
- Lày hàlf the ràvioli in à single làyer over the spinàch
- Repeàt làyers once more
- Finish úp with the remàining 1/3 àlfredo sàúce
- Bàke úncovered àt 375 degrees for 30 minútes
- Sprinkle with cheeses ànd broil àt 450 degrees for 3-5 minútes
- Dish ànd serve hot
Article adapted from : https://thecookingjar.com