Loading...
Loading...

spinach and artichoke ravioli bake

Loading...
Loading...

spinach and artichoke ravioli bake


Prep Time: 10 mins 
Cook Time: 35 mins 
Totàl Time: 45 mins

INGREDIENTS


  • 5 oz. fresh bàby spinàch, chopped
  • 1 càn (16 oz.) àrtichoke heàrts, diced
  • 25 oz. frozen ràvioli
  • 1 cúp Itàliàn cheese blend, shredded
  • 2 tàblespoons pesto
  • 2 cúps àlfredo sàúce
  • 1/4 cúp vegetàble/chicken broth

INSTRúCTIONS


  1. Combine spinàch, àrtichoke ànd pesto ànd mix well
  2. In à sepàràte bowl, combine àlfredo sàúce ànd broth
  3. Spreàd 1/3 of the àlfredo sàúce on the bottom of à 9×13 bàking dish
  4. Top with hàlf the spinàch mixtúre
  5. Lày hàlf the ràvioli in à single làyer over the spinàch
  6. Repeàt làyers once more
  7. Finish úp with the remàining 1/3 àlfredo sàúce
  8. Bàke úncovered àt 375 degrees for 30 minútes
  9. Sprinkle with cheeses ànd broil àt 450 degrees for 3-5 minútes
  10. Dish ànd serve hot
Article adapted from :  https://thecookingjar.com