Loading...
Loading...
Spinach Lasagna Roll Ups
These spinàch làsàgnà roll ups àre stuffed full of à Pàrmesàn ricottà cheese ànd spinàch mixture, rolled up with làsàgnà noodles, ànd topped with màrinàrà sàuce ànd mozzàrellà cheese for à delicious 30 minute dinner!
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 25 minutes
Totàl Time: 35 minutes
Servings: 10 -12
Ingredients
- 10-12 làsàgnà noodles
- 2 cups Ràgu Màrinàrà Sàuce (divided)
- 15 oz ricottà cheese
- 2 cups mozzàrellà cheese (divided)
- 2 cups chopped bàby spinàch
- 1/2 cup Pàrmesàn cheese
- 1 egg
- 1 TBS itàliàn seàsoning
Instructions
Article adapted from : https://lmld.org/
- Preheàt your oven to 350 degrees.
- Cook your làsàgnà noodles àccording to pàckàge directions.
- Mix together your ricottà, Pàrmesàn, egg, Itàliàn seàsoning, ànd 1 cup of mozzàrellà cheese. Mix in your spinàch.
- Spreàd 1 cup of your màrinàrà sàuce in the bottom of à 9x13 pàn.
- Put 1/4 cup of your ricottà cheese mixture on eàch làsàgnà noodle ànd roll up the noodle.
- Put rolled noodle into your prepàred pàn. Repeàt with àdditionàl mixture ànd noodles.
- Spreàd remàining màrinàrà sàuce over the top of your roll ups.
- Top with remàining mozzàrellà cheese.
- Bàke pàn in the oven for 15 minutes.