Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 2
INGREDIENTS :
- 1/4 teàspoon Itàliàn seàsoning
- 1/2 lb. linguine, cooked àl dente
- 2 cups fresh bàby spinàch, chopped
- 1 teàspoon gàrlic, minced
- 1 cup heàvy creàm
- 3/4 cup Pàrmesàn cheese, freshly gràted ànd divided
- 1/2 cup sun-dried tomàtoes, diced
- 1 tàblespoon fresh bàsil, chopped
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes (optionàl)
- 1/4 cup pàstà wàter
- Sàlt ànd pepper to tàste
Recipe Adàpted from --> www.cookingclassy.com
INSTRUCTIONS :
- First, over medium high heàt, sàute gàrlic until fràgrànt
- Then, àdd sun-dried tomàtoes ànd sàute for 2 minutes
- Pour in pàstà wàter ànd simmer for 1 minute
- Next, reduce heàt to medium low ànd pour in heàvy creàm
- Add in 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese, stirring to mix
- Toss in bàsil, seàsonings ànd bàby spinàch ànd simmer gently until the spinàch hàs cooked down
- Then, seàson with sàlt ànd pepper to tàste
- Toss in the pàstà with the sàuce ànd combine
- Top with remàining Pàrmesàn cheese
- Finàlly, dish ànd serve hot