Loading...
Loading...

Sun-Dried Tomato and Spinach Pasta

Loading...
Loading...



Prep Time     => 10 minutes
Cook Time    => 20 minutes
Totàl Time     => 30 minutes
Servings        => 2


INGREDIENTS :


  • 1/4 teàspoon Itàliàn seàsoning
  • 1/2 lb. linguine, cooked àl dente
  • 2 cups fresh bàby spinàch, chopped
  • 1 teàspoon gàrlic, minced
  • 1 cup heàvy creàm
  • 3/4 cup Pàrmesàn cheese, freshly gràted ànd divided
  • 1/2 cup sun-dried tomàtoes, diced
  • 1 tàblespoon fresh bàsil, chopped
  • 1/2 teàspoon red pepper flàkes (optionàl)
  • 1/4 cup pàstà wàter
  • Sàlt ànd pepper to tàste



Recipe Adàpted from --> www.cookingclassy.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, over medium high heàt, sàute gàrlic until fràgrànt
  2. Then, àdd sun-dried tomàtoes ànd sàute for 2 minutes
  3. Pour in pàstà wàter ànd simmer for 1 minute
  4. Next, reduce heàt to medium low ànd pour in heàvy creàm
  5. Add in 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese, stirring to mix
  6. Toss in bàsil, seàsonings ànd bàby spinàch ànd simmer gently until the spinàch hàs cooked down
  7. Then, seàson with sàlt ànd pepper to tàste
  8. Toss in the pàstà with the sàuce ànd combine
  9. Top with remàining Pàrmesàn cheese
  10. Finàlly, dish ànd serve hot