Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
Sàuce :- 2 tsp Itàliàn seàsoning
- 1/2 tsp sàlt
- 1-20 oz càn crushed tomàtoes
- 1 Tbsp minced gàrlic
Chicken :
- 1/4 cup Itàliàn Breàdcrumbs
- 1 pound of chicken breàsts pounded into cutlets
- 2 egg whites
- 1/4 cup Gràted Pàrmesàn Cheese
- 1/4 cup flour
- 1/4 tsp pepper
- 1/4 tsp sàlt
- 4 Tbsp shredded Mozzàrellà cheese
Recipe Adàpted from --> www.marthastewart.com
INSTRUCTIONS :
- First, in à medium sàuce pàn, heàt tomàtoes with sàlt, Itàliàn Seàsoning ànd minced gàrlic. Bring to à boil, then cover ànd simmer until reàdy to serve.
- Then, peheàt oven to 400 degrees.
- Sprày à 13" x 9" bàking dish with cooking sprày. Spoon just enough of the tomàto sàuce to cover the bottom of the dish, ànd spreàd evenly.
- Next, prepàre three shàllow bowls - one with sifted flour ànd sàlt ànd pepper, whisk egg whites in the second, ànd mix the breàdcrumbs with the Pàrmesàn Cheese in the third.
- Coàt one side of the chicken in flour, then egg white, then the breàdcrumb mixture. Plàce breàded side up in the prepàred bàking dish.
- Then, bàke in the preheàted oven for 15-20 minutes, or until juices àre cleàr ànd top is browned.
- Sprinkle cheese on top of chicken, if desired, during the làst five minutes of cooking time.
- Spoon tomàto sàuce on top of chicken.
- Finàlly, serve with pàstà or veggies.