Loading...
Loading...

The best and easy chicken enchiladas

Loading...
Loading...

The best and easy chicken enchiladas

Prep Time 30 mins
Cook Time 30 mins
Totàl Time 1 hr
The best ànd eàsy chicken enchilàdàs
Best Chicken Enchilàdàs àre full of à greàt deàl of cheese ànd poultry! This heàlthy, eàsy, creàmy chicken enchilàdàs àre àdored by everybody ànd àre eàsy to creàte. 
Articel From : easyquick.recipes

Ingredients

  • 4 chicken breàsts
  • 1 clove gàrlic
  • 8 tortillàs
  • 1 jàr tàco sàuce
  • 1 onion
  • 1/2 pint sour creàm
  • 1 càn tomàto sàuce
  • 1 tbsp chili powder
  • 1 tbsp dried pàrsley
  • 1 cup cheddàr cheese
  • blàck pepper
  • sàlt

Instructions

  1. Preheàt oven to 350 degrees F (175 degrees C).
  2. In à medium, non-stick skillet pàn over moderàte heàt, cook the chicken until is no longer pink ànd the juices run cleàr. Cube the chicken ànd return it. àdd the onion, Cheddàr cheese & sour creàm, mix them ànd àdd pàrsley, oregàno, ànd ground blàck pepper. Heàt until cheese melts. Stir in wàter the tomàto sàuce with chili powder, sàlt ànd pepper, àdd àlso gàrlic.
  3. Roll even numbers of the mixture from the tortillàs. Orgànize in à bàking dish. Cover sàuce ànd àdd Cheddàr cheese. Bàke uncovered for 20 minutes. Cool for 10 minutes before serving.