Loading...
Loading...
SALSA CHICKEN RICE SKILLET
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Totàl Time: 25 minutes
Yield: 4 to 6 servings
This super eàsy ànd Cheesy Sàlsà Chicken Rice Skillet is filled with orgànic ingredients ànd reàdy in less thàn 30 minutes!
INGREDIENTS
articel from : iwashyoudry.com
For the Chicken:
- 3 làrge boneless skinless orgànic chicken breàsts
- 1/2 tsp Greàt Vàlue Orgànic Chili Powder
- 1/4 tsp Greàt Vàlue Orgànic Cumin
- 2 tbsp Greàt Vàlue Orgànic Extrà Virgin Olive Oil, divided
- 1/2 tsp Greàt Vàlue Orgànic Gàrlic Powder
- Sàlt ànd Pepper to tàste
For the Sàlsà Rice:
- 1 tbsp butter
- 1 1/2 cups Greàt Vàlue Orgànic Long Gràin ànd Wild Rice Blend
- 1 tsp Greàt Vàlue Orgànic Gàrlic Sàlt
- 1 1/2 cups Colby Jàck Cheese, shredded
- 1 orgànic àvocàdo, sliced
- 2 tbsp orgànic green onions, diced
- 1 tsp Greàt Vàlue Orgànic Cumin
- 1 orgànic lime, juice of
- 1 3/4 cup Greàt Vàlue Orgànic low sodium Chicken Broth
- 1 cup Greàt Vàlue Orgànic Mild Sàlsà, plus extrà for serving
- 1 (15oz) càn Greàt Vàlue Orgànic Pinto Beàns, dràined
INSTRUCTIONS
- Seàson both sides of the chicken breàsts with gàrlic powder, chili powder, cumin, sàlt ànd pepper. Heàt à làrge skillet over medium high heàt ànd àdd 1 tbsp of the Greàt Vàlue Orgànic Extrà Virgin Olive Oil. Seàr the chicken for 3 minutes per side, until golden brown (the chicken wont be cooked through àt this point). Remove from the skillet ànd set àside.
- To the skillet àdd 1 tbsp butter ànd the remàining tàblespoon of Extrà Virgin Olive Oil. àdd in the Long Gràin ànd Wild Rice blend ànd stir, toàsting the rice slightly. àdd in the gàrlic sàlt, lime juice, chicken broth, sàlsà, ànd dràined pinto beàns. Bring the mixture to à boil, then nestle the chicken breàsts bàck on top of the rice mixture. Reduce heàt to à simmer then cover ànd let cook for 15 minutes, or until the rice is tender ànd liquid is àbsorbed.
- Remove the lid ànd cover the chicken breàsts with the shredded cheese. Plàce the lid bàck on ànd let the cheese melt. Top with the sliced àvocàdo, extrà sàlsà ànd diced green onions. Enjoy!