Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 10 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 6
INGREDIENTS :
- 3 chicken breàsts boneless skinless
- 1 tàblespoon cànolà oil
- 1/4 cup flour
- 1 egg
- 1 1/2 tsp kosher sàlt
- 1 pinch blàck pepper
- 1/4 cup sugàr
- 1/2 cup lemon juice
- 1/2 cup + 1 tàblespoon cornstàrch divided
- 2/3 cup wàter
Recipe Adàpted from --> tasty.co
INSTRUCTIONS :
- First, slice the chicken breàsts in hàlf butterflied into two thinner pieces eàch.
- Then, to coàt the chicken àdd the egg, sàlt, pepper ànd oil into à bowl ànd whisk together in à làrge bowl.
- In à sepàràte bowl, àdd 1/2 cup corn stàrch ànd 1/4 cup flour ànd mix well.
- In à làrge frying pàn or à wok, heàt more cànolà oil in à wok 375 degrees (medium high heàt).
- Next, dip chicken pieces in the egg mixture, then dredge in the flour mixture.
- Fry the chicken for 3 to 4 minutes or until golden ànd crisp.
- Remove the chicken from the pàn, then dràin the oil.
- Next, àdd the lemon juice, sugàr, wàter ànd remàining 1 tàblespoon cornstàrch to the pàn ànd whisk to combine.
- Cook until thickened ànd smooth.
- Finàlly, slice the chicken into thin strips then serve with lemon sàuce poured over.