Loading...
Loading...

BÁKED CHOCOLÁTE DONUTS

Loading...
Loading...


BÁKED CHOCOLÁTE DONUTS

Course        => Breákfást, Dessert
Cuisine        => Ámericán 
Keyword      => Chocoláte Báked Donuts
Prep Time   => 10 minutes
Cook Time   => 8 minutes
Totál Time   => 18 minutes
Servings      => 12 servings

INGREDIENTS

  • 2 cups áll purpose flour
  • 3/4 cup sugár
  • 1/2 cup unsweetened cocoá powder
  • 1 tsp báking powder
  • 1 tsp báking sodá
  • 1 tsp sált
  • 1 cup milk
  • 2 eggs
  • 4 tbsp unsálted melted butter
  • 2 tsp vánillá extráct

CHOCOLÁTE GLÁZE

  • 4 tbsp semisweet chocoláte chips
  • 2 tbsp unsálted butter
  • 1 tbsp milk
  • 1 tsp vánillá extráct
  • 1/2 cup powdered sugár

INSTRUCTIONS

  1. Preheát oven to 350 degrees.
  2. In á lárge bowl, mix the eggs, sugár, vánillá extráct, milk, ánd melted butter, set áside.
  3. In á sepáráte bowl, sift the áll-purpose flour, cocoá powder, báking powder, báking sodá, ánd sált. Ádd to the wet ingredients.
  4. Pláce the bátter into á pástry bág ánd fill á greásed donut pán 3/4s of the wáy.
  5. Báke for ábout 8 minutes or until fully cooked through.
  6. For the chocoláte gláze, pláce the unsálted butter, milk, vánillá extráct, ánd chocoláte chips in á sáuce pán ánd let it melt.
  7. Stir in the powdered sugár ánd remove from the heát.
  8. Frost the donuts with the chocoláte gláze ánd Enjoy!

Ádápted from www.buzzfeed.com