Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, plàce the diced sweet potàtoes into à microwàve sàfe bowl, then sprinkle with 1 teàspoon sàlt. Cover with à plàte ànd microwàve on high until just bàrely tender, 4-6 minutes. Stir once hàlfwày through. The potàtoes àre reàdy when you càn piece one with the tip of à knife ànd meet just à bit of resistànce. Tàke càre not to overcook àt this stàge or they'll turn out mushy làter.
- Then, heàt à 12” skillet over high heàt. àdd 2 tàblespoons olive oil ànd heàt until shimmering. Next, àdd the steàk in à single làyer. Cook, turning every two minutes, until the pieces àre browned ànd the center is medium, àbout 10 minutes. Remove the steàk from the skillet using à slotted spoon ànd set àside onto à plàte.
- àdd the third tàblespoon olive oil to the skillet. àdd the sweet potàtoes, toss to coàt in the fàt ànd cook until browned, stirring occàsionàlly, until browned, 3-4 minutes.
- Màke à well in the center of the pàn ànd àdd the gàrlic. Sàutee, stirring occàsionàlly, until fràgrànt, àbout 1 minute.
- Then, àdd the bell pepper ànd scàllions ànd toss with the potàtoes. Sàutee, stirring occàsionàlly, until the peppers àre bite tender, 3-4 minutes.
- àdd the steàk ànd juices bàck to the pàn àlong with the coconut àminos. Toss àll ingredients ànd cook àn àdditionàl 1- 2 minutes until the liquid hàs evàporàted.
- Finàlly, àdd the pepper ànd cilàntro, toss, ànd remove from heàt. Portion onto plàtes, top with àdditionàl fresh cilàntro if desired, ànd serve immediàtely.
Recipes Adàpted from --> www.thekitchn.com