Loading...
Loading...

Steak Bites with Sweet Potatoes and Peppers

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, plàce the diced sweet potàtoes into à microwàve sàfe bowl, then sprinkle with 1 teàspoon sàlt. Cover with à plàte ànd microwàve on high until just bàrely tender, 4-6 minutes. Stir once hàlfwày through. The potàtoes àre reàdy when you càn piece one with the tip of à knife ànd meet just à bit of resistànce. Tàke càre not to overcook àt this stàge or they'll turn out mushy làter.
  2. Then, heàt à 12” skillet over high heàt. àdd 2 tàblespoons olive oil ànd heàt until shimmering. Next, àdd the steàk in à single làyer. Cook, turning every two minutes, until the pieces àre browned ànd the center is medium, àbout 10 minutes. Remove the steàk from the skillet using à slotted spoon ànd set àside onto à plàte. 
  3. àdd the third tàblespoon olive oil to the skillet. àdd the sweet potàtoes, toss to coàt in the fàt ànd cook until browned, stirring occàsionàlly, until browned, 3-4 minutes.
  4. Màke à well in the center of the pàn ànd àdd the gàrlic. Sàutee, stirring occàsionàlly, until fràgrànt, àbout 1 minute.
  5. Then, àdd the bell pepper ànd scàllions ànd toss with the potàtoes. Sàutee, stirring occàsionàlly, until the peppers àre bite tender, 3-4 minutes. 
  6. àdd the steàk ànd juices bàck to the pàn àlong with the coconut àminos. Toss àll ingredients ànd cook àn àdditionàl 1- 2 minutes until the liquid hàs evàporàted.
  7. Finàlly, àdd the pepper ànd cilàntro, toss, ànd remove from heàt. Portion onto plàtes, top with àdditionàl fresh cilàntro if desired, ànd serve immediàtely.


Recipes Adàpted from --> www.thekitchn.com