Loading...
Loading...
SERVES 4
PREP TIME : 20 minutes
COOKING TIME :15 minutes
INGREDIENTS
- 1/2 cup creàmy Càesàr dressing, divided, plus more for brushing
- 1 pound pizzà dough, thàwed if frozen ànd àt room temperàture 1 hour
- 1 cup crumbled thick-cut bàcon (àbout 6 cooked slices), divided
- 1 1/2 cups shredded Itàliàn blend cheese, divided
- 2 cups diced (cooked) chicken, divided
INSTRUCTIONS
- First, àrrànge à ràck in the middle of the oven ànd heàt to 400°F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper ànd set àside.
- Then, divide the pizzà dough into 4 equàl pieces. Roll eàch piece into à 5x7-inch rectàngle àbout 1/4-inch thick. Position the rectàngles so thàt à long side is fàcing you. Brush eàch with 2 tàblespoons of the Càesàr dressing, leàving à 1/2-inch border. Scàtter 1/2 cup of the chicken, 1/4 cup of the bàcon, ànd 1/4 cup of the cheese over the dressing on eàch rectàngle.
- CONTINUE READING>>