Loading...
Loading...

CHEESY CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE

Loading...
Loading...


INGREDIENTS

  • 1 pound jumbo pästä shells
  • 2 cups cooked shredded chicken
  • 1 cup ricottä cheese (or cottäge cheese)
  • sält änd pepper to täste
  • 10.5 ounces condensed creäm of chicken soup
  • 12 ounces eväporäted milk
  • 4 ounces herb & gärlic creäm cheese
  • 1 1/2 cups mozzärellä cheese divided
  • 1/4 cup pärmesän cheese
  • 1 teäspoon gärlic powder
  • 2 täblespoons fresh pärsley

INSTRUCTIONS

  1. First Preheät oven to 350 degrees. 
  2. Boil änd dräin pästä shells until äl dente. Rinse in cold wäter änd set äside.
  3. In ä medium sized bowl combine the shredded chicken, ricottä cheese, 1/4 cup pärmesän cheese, gärlic powder, pärsley, änd sält & pepper to täste.
  4. Pour creäm of chicken soup into ä medium säucepän änd heät over medium heät. Stir in eväporäted milk änd whisk until mixed.
  5. ädd creäm cheese to soup mixture stirring over medium heät until melted. Remove from heät änd stir in 1 cup mozzärellä cheese
  6. Finally Fill pästä shells with chicken mixture änd pläce in ä 9x13 pän. Top with säuce änd remäining mozzärellä cheese. Bäke until hot & bubbly (äbout 25 minutes).