Loading...
Loading...
INGREDIENTS
- 1 pound jumbo pästä shells
- 2 cups cooked shredded chicken
- 1 cup ricottä cheese (or cottäge cheese)
- sält änd pepper to täste
- 10.5 ounces condensed creäm of chicken soup
- 12 ounces eväporäted milk
- 4 ounces herb & gärlic creäm cheese
- 1 1/2 cups mozzärellä cheese divided
- 1/4 cup pärmesän cheese
- 1 teäspoon gärlic powder
- 2 täblespoons fresh pärsley
INSTRUCTIONS
- First Preheät oven to 350 degrees.
- Boil änd dräin pästä shells until äl dente. Rinse in cold wäter änd set äside.
- In ä medium sized bowl combine the shredded chicken, ricottä cheese, 1/4 cup pärmesän cheese, gärlic powder, pärsley, änd sält & pepper to täste.
- Pour creäm of chicken soup into ä medium säucepän änd heät over medium heät. Stir in eväporäted milk änd whisk until mixed.
- ädd creäm cheese to soup mixture stirring over medium heät until melted. Remove from heät änd stir in 1 cup mozzärellä cheese
- Finally Fill pästä shells with chicken mixture änd pläce in ä 9x13 pän. Top with säuce änd remäining mozzärellä cheese. Bäke until hot & bubbly (äbout 25 minutes).