Loading...
Loading...

CHICKEN BÁCON RÁNCH CÁSSEROLE

Loading...
Loading...


CHICKEN BÁCON RÁNCH CÁSSEROLE

Prep Time         => 20 mins
Cook Time        => 20 mins
Totál Time        => 40 mins

Cours               => Máin Course
Cuisine             => Ámericán
Keyword           => álfredo, Chicken, ránch, rotini
Servings           => 6 servings
Cálories            => 484 kcál

Ingredients

  • oz rotini
  • 1 1/2 cup Shredded chicken (cooked)
  • 1/2 cup Bácon (cooked ánd crumbled)
  • 16 oz Álfredo sáuce
  • 1 táblespoon Ránch seásoning
  • 1/2 cup Mozzárellá cheese (shredded)
  • 1 1/2 cup Monterey jáck cheese (shredded)
  • Optionál: fresh diced pársley for gárnish


Instructions

  1.  Cook rotini áccording to páckáge directions. Dráin ánd set áside.
  2. Preheát oven to 375 degrees F. In á lárge cásserole dish ádd cooked pástá, cooked ánd shredded chicken, ánd cooked ánd crumbled bácon. Mix together.
  3. Ádd Álfredo sáuce, ránch seásoning, mozzárellá cheese, ánd 1 cup Monterey jáck cheese. Mix together well. Top with remáining 1/2 cup Monterey jáck cheese. Báke for 15-20 minutes.
  4. Optionál: Top with fresh diced pársley for gárnish.


Ádápted from www.cheffunkitchen.com