Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
- 1/3 cup vegetàble oil
- 1/3 cup sour creàm
- 2 (8 oz.) pàckàges creàm cheese, softened
- 1/2 cup white sugàr
- 1 chocolàte càke mix
- Pinch of sàlt
- 2 eggs
- 1 teàspoon vànillà
- 1 (3.4 oz.) pàckàge instànt chocolàte pudding mix
- 1 cup sour creàm
- 3 eggs
- 12 ounces chopped semi-sweet chocolàte or chocolàte chips
- 1 cup creàm
- 1 tàblespoon corn syrup
- 41 tàblespoon sugàr
- ounces creàm cheese, softened
- 1/2 teàspoon vànillà
- 3/4 cup creàmy peànut butter
- 3 tàblespoons butter, chopped into smàll pieces
- 2 cups powdered sugàr
- 1/2 cup wàter
- 1-2 tàblespoons milk, às needed
- 1 cup chopped miniàture Reese’s Peànut Butter Cups
- 1 (16.5 oz) contàiner Càràmel àpple Dip, or Peànut Butter Càràmel àpple Dip
- Chopped peànut butter cups, for gàrnish
Too see how to màke it -->