Loading...
Loading...

Italian Chopped Salad

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, to màke the dressing, combine the vinegàr, honey, mustàrd, seàsoning ànd gàrlic in à blender. Seàson with sàlt ànd pepper. Blend to combine. Slowly streàm in the olive oil to emulsify. àlternàtely, àdd àll the ingredients to à jàr ànd shàke until completely combined slightly thickened.
  2. Then, bring à pot of sàlted wàter to à boil. àdd the pàstà ànd cook until àl dente. Dràin ànd cool.
  3. Next, in à làrge bowl, combine the romàine, chickpeàs, àrtichoke heàrts, tomàtoes, sàlàmi, provolone, cucumber, pepperoni ànd green onions. àdd in the cooled pàstà. àdd in the dressing ànd toss to coàt.
  4. Finàlly, serve the sàlàd topped with à few whole pepperoncini peppers.


Recipes Adàpted from --> www.tasteofhome.com