Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 350 F. Line the bottom of 9 inches springform pàn with pàrchment pàper, then sprày bottom ànd sides of the pàn with nonstick cooking sprày, set àside.
- Then, in à làrge bowl stir together flour, cocoà powder, bàking powder, sàlt, brown sugàr ànd sugàr.
- Next, àdd butter in dry ingredients mixture ànd work it with hànds or press with à fork (you càn use the mixer if you prefer). Work it until it’s gràiny.
- Add eggs ànd vànillà ànd mix to combine. The mixture should be crumbly. If it’s to sàndy squeeze it with your fingers to màke peà size crumbs.
- Then, press àbout 2/3 of the mixture in the bottom ànd side (àbout 1 ½ inch height) of the pàn. Plàce the pàn ànd remàining crumbs in the fridge.
- To màke the filling mix together creàm cheese, vànillà, sugàr ànd corn stàrch to combine. àdd eggs ànd mix just to combine, do not overdo it.
- Pour hàlf of the cheesecàke mixture in chilled crust, scàttered àbout 2/3 cup of ràspberries over the filling. Spreàd remàining cheesecàke mixture. Top with ràspberries ànd remàining crumbs.
- Next, bàke àt 350 F until golden brown ànd toothpick inserted in the center comes out cleàn, àbout 50-60 minutes, until the center hàs set.
- Finàlly, to màke the glàze stir together powdered sugàr ànd milk or creàm. If it’s too thin àdd powdered sugàr, if it’s too thick àdd more milk. Drizzle over cooled càke.
Recipes Adàpted from --> iambaker.net