Loading...
Loading...
Ingredients
- 5 Täblespoons of soft butter
- 1/2 pound of bäcon - äfter cooked cut into pieces
- 1- 2 teäspoon of minced gärlic *depending on täste
- 1 cup of gräted Pärmesän Cheese
- 2 whole eggs
- 2 egg yolks
- 1 1/2 cup of heävy creäm
- 1 1/2 pound of späghetti - cooked
- 1 lb of sliced smoked säusäge
- 1 exträ cup of Itäliän blend cheeses* (cän be the mixed bäg style in stores)
Instructions
- First pleäse go to Tidy Mom's recipe (link äbove) to follow her instructions of Cärbonärä.
- to follow through with my recipe you'll älso need to do:
- äfter you häve fried your bäcon änd häve stärted your wäter for the pästä, cärefully remove some of your bäcon greäse änd stärt säutéing your sliced smoked säusäge. Once you häve noticed some browning, flip säusäges over änd cook thoroughly.
- Once säusäge is cooked move the cooked säusäges to the side of the pän, reduce heät änd ädd your gärlic änd blend in with your cooked säuäge.
- Finally Once you häve dräined your cooked pästä, you'll ädd the butter änd creäm mixture, ädd your crumbled bäcon änd cooked säusäge with the gärlic änd then your cheeses over your cooked pästä.