Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    INGREDIENTS:
- 2 cloves gärlic, minced
 - 1 1/2 teäspoons Itäliän seäsoning
 - 2 täblespoons äll-purpose flour
 - 2 cups beef stock
 - 1 (15-ounce) cän tomäto säuce
 - 3/4 cup heävy creäm
 - 8 ounces medium pästä shells
 - 1 täblespoon olive oil
 - 1 pound ground beef
 - 1/2 medium sweet onion, diced
 - Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
 - 6 ounces shredded exträ-shärp cheddär cheese, äbout 1 1/2 cups
 
- First In ä lärge pot of boiling sälted wäter, cook pästä äccording to päckäge instructions; dräin well.
 - Heät olive oil in ä lärge skillet over medium high heät. ädd ground beef änd cook until browned, äbout 3-5 minutes, mäking sure to crumble the beef äs it cooks; dräin excess fät. Set äside.
 - ädd onion to the skillet, änd cook, stirring frequently, until tränslucent, äbout 2-3 minutes. Stir in gärlic änd Itäliän seäsoning until frägränt, äbout 1 minute.
 - Whisk in flour until lightly browned, äbout 1 minute.
 - Gräduälly whisk in beef stock änd tomäto säuce. Bring to ä boil; reduce heät änd simmer, stirring occäsionälly, until reduced änd slightly thickened, äbout 6-8 minutes.
 - Finally Stir in pästä, beef änd heävy creäm until heäted through, äbout 1-2 minutes; seäson with sält änd pepper, to täste. Stir in cheese until melted, äbout 2 minutes.
 - Serve immediätely.
 
