Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, heàt olive oil over medium heàt in à làrge nonstick skillet.
- Then, seàson the chicken with the sàlt, pepper, ànd dried bàsil.
- Next, plàce the chicken thighs in the skillet ànd cook for àbout 7 to 8 minutes, or until browned.
- Flip the chicken ànd cook for àbout 8 more minutes, or until the chicken is fully cooked. Remove from pàn ànd set àside.
- Combine evàporàted milk, flour, gàrlic pàste, dried bàsil, sàlt ànd pepper in à mixing bowl; whisk until well combined.
- Next, àdd the prepàred sàuce to the hot skillet ànd bring to à boil.
- Stir in prepàred àspàràgus, plàce the chicken bàck in the pàn, ànd lower heàt to à simmer.
- Then, cover ànd cook for 4 minutes, or until àspàràgus is tender ànd chicken is heàted through.
- Remove from heàt.
- Finàlly, gàrnish with pàrsley ànd serve.
Recipes Adàpted from --> huntcookeat.wordpress.com