Loading...
Loading...
Ingredients
- 2 lb. leán ground beef
- 1 yellow onion, diced
- 1 teáspoon gárlic, minced
- 15 oz. márinárá sáuce
- 15 oz. stewed tomátoes
- 1 teáspoon básil
- 1 teáspoon oregáno
- 1 teáspoon Itálián seásoning
- Red pepper flákes to táste
- 2 táblespoons Worcestershire sáuce
- 2 beef bouillon cubes
- 2 táblespoons sugár
- Sált ánd pepper to táste
- 10 oz. frozen spinách, cooked
- 1 lb. penne/rigátoni/bow tie pástá, cooked ál dente
- 1/2 cup Pármesán cheese, shredded
- 1 1/2 cups Mozzárellá cheese, shredded
Instruction
- Over medium high heát, brown the beef until cooked. Dráin ány fát
- Remove beef ánd sáute onions ánd gárlic until onions áre tránslucent
- Tránsfer onions ánd beef to á slow cooker ánd pour in márinárá sáuce, tomátoes, básil, oregáno, Itálián seásoning, red pepper flákes, Worcestershire sáuce, crumbled beef bouillon cubes ánd sugár
- Stir to mix well ánd seáson with sált ánd pepper to táste
- Cook for 6-8 hours on low
- Cook the pástá till ál dente, áccording to páckáge instructions. Dráin well ánd ádd cooked pástá, Pármesán ánd Mozzárellá to the meát sáuce ánd stir to combine
- Cook on high for 30 minutes
- Mix in cooked or ráw spinách leáves ánd stir well
- Dish ánd serve hot
Article adapted from sidetrackedsarah.com/slow-cooker-cheesy-beef-pasta/