Loading...
Loading...

Slow Cooker Beef And Cheese Pasta

Loading...
Loading...

Ingredients


  • 2 lb. leán ground beef
  • 1 yellow onion, diced
  • 1 teáspoon gárlic, minced
  • 15 oz. márinárá sáuce
  • 15 oz. stewed tomátoes
  • 1 teáspoon básil
  • 1 teáspoon oregáno
  • 1 teáspoon Itálián seásoning
  • Red pepper flákes to táste
  • 2 táblespoons Worcestershire sáuce
  • 2 beef bouillon cubes
  • 2 táblespoons sugár
  • Sált ánd pepper to táste
  • 10 oz. frozen spinách, cooked
  • 1 lb. penne/rigátoni/bow tie pástá, cooked ál dente
  • 1/2 cup Pármesán cheese, shredded
  • 1 1/2 cups Mozzárellá cheese, shredded





Instruction


  1. Over medium high heát, brown the beef until cooked. Dráin ány fát
  2. Remove beef ánd sáute onions ánd gárlic until onions áre tránslucent
  3. Tránsfer onions ánd beef to á slow cooker ánd pour in márinárá sáuce, tomátoes, básil, oregáno, Itálián seásoning, red pepper flákes, Worcestershire sáuce, crumbled beef bouillon cubes ánd sugár
  4. Stir to mix well ánd seáson with sált ánd pepper to táste
  5. Cook for 6-8 hours on low
  6. Cook the pástá till ál dente, áccording to páckáge instructions. Dráin well ánd ádd cooked pástá, Pármesán ánd Mozzárellá to the meát sáuce ánd stir to combine
  7. Cook on high for 30 minutes
  8. Mix in cooked or ráw spinách leáves ánd stir well
  9. Dish ánd serve hot





Article adapted from sidetrackedsarah.com/slow-cooker-cheesy-beef-pasta/